Jump to content
Lansarea oficială a FM 2025 amânată pentru martie 2025! ×

Erori Gasite In Fm Beta 14 Pentru Romania

Mihai

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
  • MentholBoy
Posted

1. Radoi nu cred ca a fost vandut cu 13.500.000 euro

2. Nu il gasesc pe Ianis Hagi

1. Screen pls

2. Ar fi un miracol sa il gasesti, in conditiile in care nu e creat :)) E prea mic pentru a aparea in joc. E 98

Posted

Am pus un reply si pe forum la Sega, legat de acest subiect.

Sportul inca apare in liga a 2a seria 1; sper sa fie scor pana la official release. E ciudat ca apare in joc, desi are doar jucatori regens si 2 juniori.

Inca o chestie legata de database; poate ma ajuta si cei din Iasi.

La CSMS Iasi lipseste din lot Alexandru Tiganasu(fost Astra), care din cate stiu este sub contract cu echipa(anul trecut era imprumut). Nu stiu detalii contractuale si etc.

Posted

o chestie generala.- Nikolici (cum era de asteptat) a lipsit de la antrenament , si dupa stirea asta mi-a aparut ca "accepts his fine" fara sa ii dau eu ceva sau sa zica cine la pedepsit

• MentholBoy
Posted

Am pus un reply si pe forum la Sega, legat de acest subiect.

Sportul inca apare in liga a 2a seria 1; sper sa fie scor pana la official release. E ciudat ca apare in joc, desi are doar jucatori regens si 2 juniori.

Inca o chestie legata de database; poate ma ajuta si cei din Iasi.

La CSMS Iasi lipseste din lot Alexandru Tiganasu(fost Astra), care din cate stiu este sub contract cu echipa(anul trecut era imprumut). Nu stiu detalii contractuale si etc.

http://www.fmro.ro/forums/index.php?showtopic=13699

Ai si primit raspuns si pe SI Games, de unde pana unde e problema cu Sportul si nu cred ca va fi scoasa. E cam dificil.

Tiganasu a fost mutat definitiv la CSMS Iaşi

• MentholBoy
Posted

@balkan Nu vreau sa fiu inteles gresit, dar exista niste proceduri in procesul de research al SI Games si la data la care a venit decizia finala privind Sportul, codul jocului era in lockdown. Fiindca scoaterea Sportului si recodarea sistemului competiotional se poate face doar din cod pentru a se respecta sistemul haotic actual din seria I.

Ceea ce spui tu, cu editorul, e alta poveste. Nu stiu cum o sa reactionez calendarul competitional

Posted

Inteleg ce zici, cunosc destul de bine procedurile din IT... eu ma refeream la crearea unui sistem competitional nou local pt RO(care nu include sportul), identic cu cel default; cum era si la FM 2013 si editiile anterioare sistemul NSCR.

Oricum, chiar si in varianta cu 13 echipe in Seria 1, cred ca e foarte probabil ca Sportul sa retrogradeze la finalul sezonului; deci intr-un fel se rezolva de la sine(vedem dupa primul sezon :hmm ).

• MentholBoy
Posted

Am deschis jocul:

Header-ul de la squad, la Steaua, este roz.

Inchide jocul :D

Glumeam

Screenshot pls

La U Cluj apar cativa jucatori care nu mai sunt la echipa: Roy Odiaka, Emil Ninu, Stuart van Doten, Adrian Popa II.

Known issue.

Posted

- inainte de fiecare meci cand dau pe "stats pack" (parca asa-i spune) jocul se inchide , de 3 ori am incercat acceasi soarta am avut :(

- centrarile in careu parca sunt lumanari , nu-mi dau seama daca este de la tactica ... in fine joc cu Romania si poate se explica :P

• Generaţia de Aur
Posted

E amestecul culorii roșie cu albastru. La fel si la Petrolul, galben si albastru dau verde. Asa gândește FM culoarea.

Posted

E amestecul culorii roșie cu albastru. La fel si la Petrolul, galben si albastru dau verde. Asa gândește FM culoarea.

WTF? Da ce-i asta, simulator de pictura?

• Generaţia de Aur
Posted

Nu era neaparat ideea ca am reusit sa-l aduc la Gaz Metan, trebuie reglat putin Marica si pe la atribute si pe la reputation cred, ca nu ar avea ce sa caute el la Gaz Metan.

• MentholBoy
Posted

Imi cer si scuze.

E rosu?

Tie ti se pare ca echipamentul stelei e rosu curat? Mie mi se pare ca un rosu mai lucios

post-1-0-91108900-1382161959_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy