Jump to content

Noul Sistem Competitional Romanesc (Nscr 2013)

Featured Replies

• Author
comment_335846

Si update-ul NSCR 2013.1 (cu nume de cod Bodola) e uploadat aici.

NSCR2013.1.zip

Alte modificari (altele decat cele de mai sus):

- Mi-am mai permis sa mai aranjez echipele din Moldova, dupa sugestiile lui Marco78 (echipele orasenesti sunt mai in fata, alea satesti mai in spate).

- ASU Poli e acum jucabila. Gaz Metan Targu Mures nu e, dar e doar cu divizie mai jos decat cea de baza... poate promova fara probleme. Rotariu are contract de 3 ani cu 0 euro, va fi mai usor sa-l tineti la echipa.

- Numarul de jucatori U21 antrenati timp de trei ani in Romania din match squad e acum de 6, nu de 8 in ligile inferioare. Sper ca va usura munca antrenorilor cu echipe de amatori.

- Am mai creat 10 stadioane in plus pentru cateva formatii.

Fir intins si succes la joc. Si nu ma injurati daca pierdeti playofful si ratati promovarea: primiti banuti in liga inferioara, aveti mai multe posibilitati sa faceti bani sau sa castigati trofee, e cat se poate de logic ca si gradul de dificultate sa fie ridicat.

• Replies 167
  • Views 46.2k
  • Created
  • Last Reply
  • Author
comment_335879

In mod clar nu... playofful era ceva ce ma enerva de mult timp si stiam ca voi reveni la el. Acum sigur, alegerile mele pot fi discutabile (vor fi oameni enervati de faptul ca vor castiga liga Nationala cu 20 de puncte peste locul 2 dar vor pierde playofful de promovare) insa cred ca placerea trebuie sa vina si din faptul ca nu promovezi incontinuu an de an. Probabil daca mai aveam chef sa stau, mai puteam sa fac 1000 de modificari... stadioane pentru absolut toate echipele (sunt cateva in ligile nejucabile fara), o regandire a reputatiilor, dar uneori trebuie si sa mai spui stop.

Iar partea buna e ca orice chestie enervanta poate fi modificata in cateva minute din editor.

comment_335881

Trebuie sa fac o precizare: ultima liga (Divizia Moldova-Bucovina) contine multe echipe din judetul Botosani (asta a fost alegerea mea, de acolo sunt parintii mei, acolo am copilarit).Le-am adus aproape pe toate pe care le-am gasit in editor.

Dupa cum se zice mai sus, fiecare este liber sa utilizeze editorul...eu mi-am facut ucenicia pe FM12 editor. Este foarte usor de utilizat pentru schimbari mici.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
  • Author
comment_337595

Ai scris o propozitie de 6 cuvinte si tot ai reusit sa o scrii complet eronat.

Sfatul meu: downloadeaza fisierul, deschide-l in joc si uita-te dupa echipele din Breaza. Daca sunt in Ligile I, II sau Diviziile A, B, C, D, E sau F, le poti folosi cu incredere. Daca nu sunt acolo, deschizi fisierul in editor, muti echipa preferata in locul alteia din cele 6 campionate de mai sus, salvezi si poti incepe o cariera cat se poate de prospera.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy