Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy
Question
dasca
Cum eu am inceput topicul si anul trecut, m-am gandit sa-i dau drumul din nou. Asa ca va invit la povesti inca de la Beta...
Eu am inceput cu echipa cu care am avut cea mai lunga cariera de cand joc FM, Histon. Anul trecut am preluat-o din BSN si am dus-o catre un titlu in Premier League, 2 semifinale UCL si cate 3 FA Cup si League Cup(pana in 2051). Ca punct de plecare sunt in acelasi loc, echipa prea tanara, candidata la retrogradare in Skrill North(liga a VI-a engleza). Anul asta se anunta si mai dificil, datorita regulilor de fair-play financiar implementate in Football League.
Ca de obicei, o sa incerc sa fac jocul cat mai realist, asta presupune jucatori britanici in principal, fara invazie de straini, fara schimbat 30 de jucatori de la un sezon la altul sau refuzat oferte bune pt jucatori.
Singura regula nerealista: nu voi pleca de la club(sau cel putin asa vreau in momentul asta)...
75 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.