Jump to content
  • 0

Activarea Ligilor 3 Si 4 In Campionatul Intern

Flo

Question

Posted

Salutare,

sunt un jucator nou de FM, si utilizator nou pe acest forum. Va rog sa ma luati mai ' usurel' in cazul in care raspunsul la intrebarea mea este cat se poate de evident sau a fost deja adresat pe un al topic :)

Am cumparat jocul recent si as dori sa stiu care este cea mai simpla metoda ( step-by-step ) de a activa ligile III si IV ( adica sa pot antrena acele echipe ) . Din cate am citit pe net , trebuie intrat in editor si activate acolo...am si incercat sa fac acest lucru , fiind insa un ' noob ' veritabil la acest joc, m-am cam pierdut un pic.

Am reusit sa ajung Rule > Add nation Rules > Activate lower division > am activat ligile III si IV insa sunt TOTAL pierdut cu restul setarilor ( cum se promoveaza, playoffs, etc ) si sincer, nu vreau sa stric ceva in baza de date.

Exista undeva un ghid sau ma poate ajuta cineva?

Multumesc.

15 answers to this question

Recommended Posts

• Generaţia de Aur
Posted

Apropo de lucrul asta ...

Mihai, nu se poate activa liga 3 si liga 4 pe actualul sistem. Din liga 2 retrogradeaza 7(!) echipe si din liga 3 promoveaza 6(!). Am incercat aseara mai multe variante si prin nici una nu am reusit sa-i dau de capat. Cere un numar divizibil cu 6. Can you help us to solve this problem?

• Generaţia de Aur
Posted

pune 6 care promoveaza direct si un play-off(sistem eliminatoriu/cupa etc imi scapa cum se numeste in editor) in care intra 6 echipe (locul 2 din seriile din L3) si promoveaza 1.

Posted

Ok, am pus 6 care promoveaza + 1 playoff din care promoveaza o echipa in liga II.

-Verific regulile si sunt valide, conform editorului

- Salvez editor data

Intru in joc, imi aleag baza de date, imi aleg fisierul de configurare pe care l-am salvat... insa stupoare , la ' Playable Leagues ' imi apare tot numai Divizia I si II .

Ce fac gresit? :pray:

Posted

Salut,

Stiti cumva care sunt urmatoarele reguli pt liga a 4a in Romania? Vreau sa activez si liga a 4a si sa fac pt fiecare serie un sistem cu 16 echipe.

1. Cati jucatori non-EU maxim in primul 11?

2. Cati jucatori U21 minim in primul 11?

3. Cati jucatori crescuti la nivel national in echipa de start(primul 11 + rezerve)

Ms

Posted

@noname Sunt ceva probleme privind suspendarile jucatorilor, cel putin in Liga I, Cred ca ai setat ca dupa 2 sau 3 cartonase galbene, la fiecare cartonas sa se stea o etapa sau cam asa ceva!

Posted

Salut ! Din pacate numai pot descarca fisierul pentru Liga III din link-ul de mai sus .. Imi aduc aminte ca l-am putut descarca atunci cand a fost postat in 2013, acum probabil a expirat sau ceva, are cineva idee cum as putea sa fac rost de el ? eventual il mai are cineva '' aruncat '' prin vreun folder in pc ?

Posted

Ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat? Cu orice echipa incep de locurile 10-11 in amicale ca numar 7,8 merg perfect iar in campionat iau numai batai.Am inceput cu 5 echipe diferite.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

Pentru înregistrarea pe acest forum va trebui să acceptaţi termenele de utilizare a forumului disponibile aici: Terms of Use. Acest forum folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii privind politica de confidenţialitate şi cookies sunt disponibile aici: Privacy Policy